Retur og avbestilling

Vi gjør vårt ytterste for at du som kunde skal være fornøyd med våre produkter. Vi vet også at det av og til hender uhell og at kunden vil returnere er produkt. Om du har kjøpt produkter direkte via vår webbplass kan du returnere den til oss med full tilbakebetaling eller bytte innom 30 dager etter leveransen. Om du har kjøpt ditt produkt via en annen markedsplass (som Amazon eller eBay), vennlig kontakt det salgsstedet for å returnere ditt produkt.  

 

Kontakt oss med ditt bestillings nummer og fortell oss om hvorfor du vill sende tilbake produktet så vi kan behandle din retur. Om du returnerer ditt produkt på grund av at du har endret deg, er det ditt ansvar at produktet ikke er brukt og fremdeles er i original emballasjen. Dessverre kan vi ikke ta imot returer som er personaliserte og anpasset spesielt for deg, unntak av at det er et funksjonsfeil på produktet.

Når vi har mottatt din retur sender vi en e-post melding for å bekrefte neste steg. Vårt Customer Service Team kommer å gi deg beskjed når du kan forvente deg at få bytte eller få tilbakebetaling.

Tilbakebetaling skjer normalt innom 14 arbeidsdager etter mottagelse og granskning fra Phonecases3D.

Observer at vi ikke dekker utgifter for retur eller eventuelle opprinnelige fraktutgifter. 

Når du sender tilbake et produkt til oss anbefaler vi at du tar gjenbruk på forpakningen og velger en transport med sporing.

Om returen ikke når oss kommer vi ikke å behandle din retur.

 

Returadresse:

Phonecases3D (3D Production AB)

Helsingborgvägen 31

S-26272 Angelholm

Sverige

Kontakt e-post: info@phonecases3d.com

KANSELLERING FORHOLD 

På grund av at våre produkter er personifiserte og produseres mot bestilling kan det normalt ikke kansleres når bestillingen er bekreftet. Send en e-postmelding så snart som mulig om du vill avbryte en bestilling av noen grunn så skal vi forsøke å hjelpe deg så godt vi kan. Om vi klarer å stoppe produksjonen  av din bestilling kansellerer vi den og du får full tilbakebetaling.